Ο Μάγκας της Πηνελόπης Δέλτα τo Φθινόπωρο στο Kids Theater – Τραγουδά και ερμηνεύει τον ρόλο του Κηπουρού ο Βασίλης Λέκκας

Μάγκας

Το εμβληματικό βιβλίο της Πηνελόπης Δέλτα «ο Μάγκας», μεταφέρει στη θεατρική σκηνή τη νέα σεζόν το Kids Theater στο θέατρο Νέος Ακάδημος.

Είναι η ιστορία ενός τετραπέρατου μικρού σκύλου, που με τα μάτια της αθωότητας, αρχίζει να καταλαβαίνει τον κόσμο, το δίκαιο και το άδικο, την αξία της φιλίας και της αξιοπρέπειας, την πολύτιμη συντροφικότητα και τα ευγενικά ιδανικά που αξίζει να παλεύει κάθε άτομο. Είναι η πορεία ενηλικίωσης, δοσμένη μέσα από το ευφυές εύρημα του αξιαγάπητου σκύλου που μιλάει, του «Μάγκα».

Την προσαρμογή του έργου για τη θεατρική σκηνή ανέλαβε η δοκιμασμένη στα δύσκολα Μαρία Σούμπερτ, τη σκηνοθεσία η Αθανασία Καλογιάννη και ο Βαγγέλης Πιτσιλός, ενώ έκπληξη της παράστασης είναι η συμμετοχή του μοναδικού Βασίλη Λέκκα που θα ερμηνεύσει τον ρόλο του Κηπουρού και θα τραγουδά ζωντανά κατά τη διάρκεια της παράστασης.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Βλάσσης Χρυσικόπουλος, Γιώργος Μπανταδάκης, Κωνσταντίνος Ρόδης, Εύα Βάρσου, Σοφία Νικολοπούλου και Στέφανος Κανακίδης.

Μετά τη σαρωτική επιτυχία του «Θησαυρού της Βαγίας» που βρίσκεται σε καλοκαιρινή περιοδεία, η Αθανασία Καλογιάννη και το Kids Theater δεσμεύονται σε μία νέα πρόταση ποιοτικού παιδικού και εφηβικού θεάτρου, μία παράσταση που θα συναρπάσει τους θεατές αλλά και θα επιχειρήσει να τους ερεθίσει για να δώσουν απαντήσεις στα δύσκολα «πώς» και «γιατί» της εποχής μας.

Ο «Μάγκας» από το Φθινόπωρο στο θέατρο Νέος Ακάδημος.

Μάγκας συντελεστές
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *